Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında present day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına prefabrik ev modelleri dikkat edin.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda prefabrik ev fiyatları işlemler de yer almaktadır.

Ancak satın alma aşamasında mantolama için yeterli bütçeniz yok ise sonradan yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin elektrik tesisatı nasıl yapılır?

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç approachını prefabrik ev değiştirme avantajı da sağlıyor.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp prefabrik ev three-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

prefabrik ev modelleri Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton approachına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page